Ødegården i Sverige

Lej vores hyggelige ødegård i Sverige

LEJ HJULDAMPERENS ØDEGÅRD I SVERIGE

Der er nu mulighed for at leje Hjuldamperens ødegård i Sverige. Den er særdeles velegnet til familie sammenkomster, golf-, kano og skiferier samt jagt- og fisketure mv., så der er rig mulighed for udfoldelse, samt store naturoplevelser.

HUSET
Ødegårdens 400 kvm. rummer et nyt køkken med moderne faciliteter og en spisesal med plads til mindst 40 personer. I den ene af husets to stuer er der hjemmebiograf og i den anden, på 1. sal, en 65″ fladskærm og PlayStation3. I stueetagen er der en fordelingsgang med 3 værelser, og på første sal en fordelingsgang med 10 værelser. Der er 3-4 sovepladser pr. rum. Der er toiletter og baderum på begge etager.

GRUNDEN
Ødegården er på hele 10.000 kvm og har sin egen lille sø foran huset, hvor man kan fange insekter og småfisk med net. Bag huset er der en stor græsplæne med fodboldbane og plads til at spille volley, badminton eller kongespil. Derudover er der en stor bålplads, 2 kuglegrill, borde- bænkesæt, mv. til fri afbenyttelse. Hele grunden er omgivet af skov, og området indbyder til et væld af udendørs aktiviteter.

LOKALT
Ødegården ligger 1 km. fra Torup. I Torup findes der bl.a. et supermarked, pizzeria, restaurant Gästgivargården, vandrehjem, hæveautomat og badesøen ved Sjögaardsparken mv. Lige udenfor Torup ligger et udkiks tårn kaldet “Ramnås tårnet” Torup kirke er et spændende sted at besøge, da den er indrettet noget anderledes end hvad man ser i Danmark. Nyd svensk kultur i sommerhalvåret med bilbanko på boldbanen og alsang i anlægget. Fra Torup kører der bus og lokaltog til Halmstad.

Ødegården lejekalender

Ledig
Reserveret
Skiftedag
MTOTFLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om Ødegården

Vi har lavet en liste over ofte stillede spørgsmål. Hvis I stadig skulle have spørgsmål kan i altid kontakte os KLIK HER

BILLEDEGALLERI